periode 1

opdracht:

over deze opdracht kan ik me helaas niet veel meer herinneren, hierdoor weet ik niet meer wie de opdrachtgever is. Ik weet wel nog dat we een huis moesten ontwerpen, het moest een huis zijn dat samen blend met de natuur, daarnaast moest het ook erg duurzaam gebouwd worden.

eindproduct:

Helaas kan ik van deze opdracht geen foto's of presentaties meer vinden, wel weet ik nog dat we een klaproos huis hadden gemaakt. De bladeren van de bloem zaten om het huis en en huis was van glas, in een afgelegen gebied. als het donker was kon je de bladeren dicht doen, en als het licht was kon je de bladeren open doen. Op deze manier bespaar je veel licht en blend je huis samen met de natuur.

periode 2

de opdracht: 

Voor deze opdracht moesten wij een onveilige straat veilig maken, we hebben gekeken welke buurt in Amsterdam erg onveilig is. Uiteindelijk zijn we gekomen op de Tijl Uilen Spiegelstraat, dit is een straat in Amsterdam-west.

eindproduct:

Ook van dit project kan ik helaas geen foto's meer vinden. Om de buurt veiliger te maken hebben we meer lantaarns geplaats want het was er altijd erg donker, verder hebben we in de lantaarns kleine cameraatjes geplaats. We hebben in ons model ook een kleine speeltuin en een vuilnisbak gezet, het idee hiervan was dat er dan wat meer mensen naar de straat zullen gaan om naar de speeltuin te gaan of hun vuilnis weg te gooien. Als er meer mensen in een buurt zijn voel je je automatisch ook veiliger.

periode 3 

de opdracht:

Voor deze opdracht ga je geluid achter een stomme film (film zonder geluid) zetten. Je kiest 5 tot 8 minuten van de film en gaat er achtergrondgeluiden maken. Bijvoorbeeld als een paard zit te rennen probeer je dus een geluid na te maken van een paard dat rent. En als je dan dat geluid hebt, plak het samen met het filmpje. Schrijf er dus ook bij hoe je dat hebt gemaakt en met wat.

eindproduct: 

Helaas hebben we deze opdracht nooit afgemaakt. (ook ivm corona)

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb